Produkter

Produkter til salg hos Negle Feen

Negle olie:


SolarOil er et kompleks af flere olier og e-vitamin. Den har været patenteret de sidste 40 år og består af micro molekyler, hvor andre negleolier har større molekyler. Micro molekylerne gør at det kan trænge igennem produkt og ned i naturneglen istedet for at ligge ovenpå produktet og glide ned ad siderne.

Jojobaolien fungerer som en transportør, så alle ingredienserne trænger ned i neglen. Derudover er den plastificerende så den "hærder" nede i naturneglene og styrker dem.

Den skal bruges både med og uden produkt.

Har man shellac, akryl eller gele på, sørger den for at fugte produkt og naturneglen så de er fleksible.. Tørrer produkt og naturneglen ud er der større risiko for at produktet løfter sig fra neglen og ikke holder så længe.

Lille - 39,-     Mellem - 79,-     Stor - 129,-

Rescue RXx:


Rescue RXx hjælper imod revner, buler, afskalning, splitning og hvide pletter. Allerede efter 1 uges brug er der synlige resultater og efter 4 uger er tilstanden tydeligt forbedret.

 

CND RescueRXx™ består af 3 vigtige ingredienser:

Keratinprotein: Opløste naturlige keratinproteiner (udvundet af uld) binder til den naturlige negl, for dermed at styrke neglepladen.

Jojobaolie: En let gennemtrængende olie, der plejer neglepladen og den omkringliggende hud og videregiver sine fugtgivende egenskaber.

Sød mandelolie: Fugter og blødgør neglen, så den bevarer sin fleksibilitet og modstandsdygtighed.

 

Brugsanvisning:

Ryst grundigt før brug. Påfør på neglens overflade ligesom en neglelak. Lad CND RescueRXx™ trænge ind og masser det ind i neglen. Afslut med CND SolarOil™ for optimalt resultat. Påfør 2-3 gange om dagen.

Lille - 69,-    Stor- 229,-

Neglebåndscreme:


Cuticle Eraser er en A.H.A-baseret (Alpha-Hydroxy) neglebåndsbehandling, der blødgør, mikropeeler og fjerner tørre neglebånd og blødgører den omkringliggende hud. Tørre og flossede neglebånd forsvinder, forebygger neglerødder og fingerne ser flotte og velplejede ud.

Fåes til 109,-

Fodcreme:


Cucumber Heel Therapy er en ekstrem intenst fugtgivende og genopbyggende creme, der er særlig velegnet til alle der døjer med tørre, sprukne hæle eller hænder.

Den lukker selv de dybeste hælerevner.

Cremen er så fantastisk, at den også kan bruges andre tørre steder på kroppen, som f.eks. albuer, hænder, knæ og ben.

Agurke-ekstrakt virker fugtgivende, blødgørende og opfriskende.

Aloe er fugtgivende og blødgørende.

Provitamin B5 forbedrer elasticiteten i huden.

Allantoin lindrer tør og ødelagt hud.

Lille - 149,-    Stor - 399,-

Håndcreme:


Scentsations hånd og krops lotion kan fåes i ti unikke dufte.

De tilføre huden masser af fugt og genopbygger hudens naturlige fugtreserver, absoberes hurtigt og efterlader huden silkeblød frisk og velduftende, forebygger ældning og er ekstra helende. Enkle dufte kan fåes i 59 ml til 49.-(størrelsen udgår). Alle dufte fåes i 245ml til 139.-

De unikke dufte findes også i hånd og krops sæbe. Ideel som håndsæbe , badegele i bruseren og i karbadet. Indeholder samme plejende fugtgivende og blødgørende ingredienser som lotion. Enkle dufte tilbage fåes i 245ml til 109.- (sæben udgår)

Instantly Ageless.


Er du træt af poser og/eller rynker under øjnene?? Så er det dette produkt du mangler!

Instantly Ageless er en kraftfuld anti-rynke mikrocreme, både til mænd og kvinder. Cremen virker i løbet af 2 minutter og holder i 8-10 timer. I en pipette er der til 2-3 gange.

1 stk 45,-

3 stk 120,-

Vippe serum:


RevitaLash ® er verdens første og mest populære øjenvippeserum - slut med kunstige øjenvipper, dine egne er langt flottere. (og ja det er mine øjne på billedet)

Hvad gør RevitaLash?

RevitaLash kan hjælpe dig med at få mærkbart længere, tykkere, fyldigere og mørkere øjenvipper. RevitaLash stimulerer væksten, og du har mærkbart, synlige resultater efter 3-10 uger. Produktet er sammensat af en avanceret formel af harmløse kosmetiske ingredienser, der bidrager til både at forskønne og nære dine øjenvipper. Brug den blot en gang om dagen.

Historien om RevitaLash ® begyndte, da øjenlæge Dr. Brinkhoff (med over 25 års erfaring) ønskede at give sin kone Gayle en meget speciel gave, imens hun var ved at komme sig efter sin brystkræft. Intensiv kemoterapi behandlinger havde ødelagt Gayles engang så smukke øjenvipper, og havde efterladt dem sparsomme, knuste og skrøbelige.

Efter omfattende forskning med et team af dygtige kemikere havde Dr. Brinkhoff formuleret en øjenvippe ernæring, som efter kun et par uger, gav fornyet vitalitet til Gayles øjenvipper. Dr. Brinkhoff sørger i dag for, at nogle af selskabets indtægter doneres til gavn for brystkræft forskning.

Serumen kan fåes i:

1ml - 399,- (til 2 måneder)

2ml - 699,- (til 3,5 måned)

3,5ml - 899,- (til 6 måneder)

Sunless Exfoliator & Extender:


Exfoliator: 170,-

- Nærende kropspeeling, der forbereder huden til selvbruner og spraytan, og samtidig forlænger holdbarheden. Indeholder naturlige fine vulkanske stenpartikler, der giver en fin exfoliering. Aloe vera og solsikkeolie fugter huden, så den har den rette balance og er klar til selvbruningsbehandling. Kan også bruges som almindelig peeling.


Extender: 170,-

- Bedylotion med en smule selvbruner og guidefarve. Bygger diskret og gradvist farven op. Fugtende kompination af aloe vera, sheasmør og solsikkeolie. Forlænger bruningsresultat.Perfekt efter spraytanbehandling, men kan også bruges til at forlænge den naturlige brune farve

Sunless Lotion, Spray & Mousse:

- Quick dry formel. Farven udvikles på 1-3 timer. Påfører fugt med C- og E-vitamin, som beskytter og plejer huden.


Lotion: 225,-

- Selvbrunerlotion til ansigt og krop. Påfør flere gange hvis du ønsker enten en mørkere farve eller længere holdbarhed. Let geleagtig lotion og god til alle hudtyper.


Spray: 235,-

- Selvbrunger spray til ansigt og krop. God til alle hudtyper. Nem at påføre fra alle vinkler. Påfør flere gange hvis du ønsker mørkere farve eller længere holdbarhed.


Mousse: 245,-

- Selvbruner mousse til ansigt og krop. Virker kun på 1 time og giver en lækker brun farve. påfør flere gange hvis du ønsker en mørkere farve eller længere holdbarhed. God til alle hudtyper. For bedre resultat påfør med en selvbrunerhandske (89,-)

Vinylux:


- CND Vinylux™ er en hurtigtørrende, glansfuld og særdeles holdbar neglelak, der pga. af sine unikke egenskaber har vundet Danish Beauty Awards som årets innovation:


  • Op til 7 dages perfekt holdbarhed helt uden brug af UV-lampe.
  • Kun 8,5 minutters tørretid.
  • Base Coat indbygget i lakken.
  • Bevarer sin høje glans hele ugen.
  • Fjernes lige så nemt som almindelig neglelak.


CND Vinylux™ hærdes - takket være den nye ProLight-teknologi - i naturligt dagslys, og er dermed perfekt til hjemmebrug, modsat CND Shellac™, storebroren der kun fåes i professionelle saloner.


Det banebrydende VINYLUX™ system består af en unik overlak, Vinylux™ Weekly Top Coat, samt en selvklæbende farvet lak der fåes i et hav af superflotte farver. Du skal således aldrig mere bruge underlak, da den er indbygget i den farvede lak.

Topcoat - 99,-   Farve - 99,-    (normal pris 125,-)

Solaroil
Rescue RXx
Eraser
Cucumber
Lotion
Instantly ageless
Vippe Serum
Sunless 1+3
Selvbruner
Vinylux

Adresse: 


Negle Feen v. Camilla

Sdr. Tingvej 6

6760 Rødding

Åbningstider: 


Mandag - Lørdag: Åben efter aftale

Søndag: Lukket

Kontakt: 


Via facebook-siden. 

Tlf. nr er ikke i brug

Copyright © All Rights Reserved - Negle feen v. Camilla 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend